Deze hele reis gaat om verhalen. Verhalen vertellen, verhalen delen, verhalen opzoeken. In aanloop van onze reis kunnen wij nog best wat gebruiken. En het geld dat we daarvoor nodig hebben gebruiken we liever lokaal om projecten en mensen te helpen. We zoeken daarom bedrijven die met ons mee op reis willen, bedrijven waar wij verhalen over kunnen vertellen, of mee kunnen nemen in ons verhaal. Wat we bieden is minstens een jaar lang mee op reis, en er zijn een aantal spullen die we niet alleen goed kunnen gebruiken, maar waar we ook echt wat over kunnen blijven vertellen.

  • Mediapartners: verhalen vertellen is prachtig, maar wordt nog beter wanneer meer mensen ze zien. We zouden graag een wekelijkse op maandelijkse rubriek willen verzorgen op relevante media op het gebied van reizen, avontuur, duurzaamheid etc
  • Tickets: de grootste kostenpost van onze reis zullen de vliegtickets zijn. Een partner die hierin kan helpen zou fantastisch zijn.
  • Schoenen / slippers: traveling light is de missie, maar wel met goede en eerlijke spullen en geschikt voor Azie, dus zowel voor hiken als strand.
  • Rugzakken / tassen: wat op onze rug zit is waar we het mee moeten doen. Goede rugzakken voor lange hiking trips maar ook voor dagelijks gebruik.
  • Electronica van telefoon tot laptop: van het vastleggen en delen van onze avonturen tot aan het kunnen studeren van onze zoon.
  • Reisbenodigdheden: denk aan zonnebrillen, zakmes, zaklamp, kookwaar, slaapzakken en matjes. Dingen die je in een outdoorwinkel ziet.

Maar meer nog dan voor onszelf zoeken we partners die dit zou kunnen aanbieden aan de mensen die we op reis tegen komen. Mensen die hun eigen verhaal aan het schrijven zijn en wat hulp nodig hebben. Projecten die zorgen voor het verbeteren van de situatie van mens en die op de plekken waar we komen. Hoe geweldig zou het zijn wanneer we een heel dorp aan schoenen kunnen helpen of een gebied aan eten.

damngoodfooter